dijous, 20 de novembre del 2008

venus i jupiter

si us hi fixeu una mica els veureu, molt facilment, al capvespre, a l'hora de la posta, l'hora de les clarors i els colors, venus es el que està més a l'oest, osigui, el que está més aprop de pondre's, i jupiter el que està una mica més amunt i més a l'est, a l'esquerra diriem, pero per pocs dies, perque venus avança més ràpid, i el dia 1 de desembre faran conjunció, es trobaran al mateix punt, un més amunt que l'altre clar, venus es el de sota, també es nota perque brilla més que jupiter, doncs està més aprop. no sempre tenim l'ocasió de veure'l venus, a vegades està tan aprop del sol que no el veiem, i en altres èpoques de l'any surt abans que el sol, a altes hores de la matinada, però ara el podem observar, i trobo que es ben bonic. ja fa dies que me'ls miro a s'hora baixa, i cada cop es veuen més juntets. macus ells, passejant pel cel. lo bonic també es que estan a capricorn, jupiter ja fa temps que hi és , i venus va entrar fa poc per estar-s'hi menys d'un mes, però faran la conjunció aqui caseta meva, i fa ilusió, ens agrada i ens dona energia.
us recomano que els observeu, i si els vas veient dia a dia veus com es mouen, bueno, com ens movem de fet, com ens movem tots dos...bon capvespre!!

4 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

Si, els vaig veure ahir, pero avui ja no els veig.
No es que no hi siguin, sinó que per la tarda s'ha tapat el cel, i sembla que ara vulgui començar a ploure, res de l'altre mon, quatre gotes per a fastiguejar el personal.
A veure si amb la tramuntana que s'ens aproxima, escampen els núvols i els tornem a veure, tots juntets

Anònim ha dit...

Des d'aquí tot es veu molt diferent... No sé si la conjunció també es veurà des d'aquí. (Clar que es difícil que hi hagi un cel clar i es pugui veure alguna cosa).
T'has oblidat de mi???

lia ha dit...

tanti!!
no me'n he oblidat no!!! ar ja no ens veiem mai pel messenger...noia es que vaig molt de cul, i al'internet m'hi poso ben poc...pero clar que penso en tu!!una abrasada molt gran!!

Anònim ha dit...

Ai com t'estimo joveneta ;-)
Jo ara vaig també més enfeinada i el msn ni l'obro... Espero que et vagi anant tot molt bé :-)))))
Cuidatem molt!