dilluns, 27 d’octubre del 2008

SUSIADA 2008


Bueno, doncs aquí hi ha un parell de fotos de la Susiada d'aquest any, el fructífer 2008...Com ja se sap, a l'octubre tot torna, i elles també tornen, fent trontollar al seu pas carrers i carrerons plens de gent sorpresa i alhora una mica espantada...
La nit va començar bé: Les Susis animades es trobaren en mig de crits d'alegria i abraçades varies en el lloc establert per la Susi..La Susi i la Susi van arribar una mica tard, però les altres les esperaven amb un somriure als llavis.
La nit va seguir millor amb unes tapetes, uns bons beures i una càmara de fotos guiada per un dit posseït per l'esperit d'un aprenent del còdig Morse...Res millor per a una velada exemplar: Un munt de Susis animades i una càmara de fotos per a inmortalitzar el moment!
Després de l'omnívor sopar, van prendre els carrers, sense posar-se d'acord sobre on anar, amb la dificultat afegida del xampanyet...(Ja lo sas, els problemes de la Susietat)
La nit va acabar (més tard per algunes Susis adaptades a la nit, més d'hora per aquelles que se senten més fortes de dia) amb la promesa d'una propera Susiada, més abraçades i petons i la ferma decisió de trobar-nos molt aviat...
Que per molts anys pugui ser, Susietes!

1 comentari:

lia ha dit...

susi!!! que guapes que sou!! ja he vist les fotos del facebook! a través de l'abel, deunido!! imaginat les altres fotos com hi anirem!! vaya susis!!