divendres, 2 de maig del 2008

les clares paraules

"Hi ha més pol·len en l'aire que en les flors aquesta tarda, i qualsevol certesa depén del gest que fem en acceptar-la. Tan dolçament com dir-te algun secret a cau d'orella i sentir que la pell se t'encén de desig altre vegada. Quan cessi el vent, la nit, amb passes lentes, ens restituira l'espai dels somnis, que sembla que em perdut però que resta gronxolant-se en els limits de la cambra. Llavors serà l'instant de dir les clares paraules tan sabudes, les mateixes paraules amb que sempre em compartit a parts iguals, potser sense saber-ho, foscos designis i brillants sorpreses. "
miquel marti i pol.
com ens agrada marti i pol, com et fa entendre la senzilleza de la vida amb poques paraules ben trobades, i es que hi ha dies en que un poema se't fa especialment especial, pel que diu, o pel ue tu sents, que s'hi assembla, o per la simple rao d'entrendre que es bonic.
res...tenia ganes d'escriure'l i pensar.lo una mica mes profundament...i es que realment hi ha me s pol·len en l'aire que en les flors aquesta tarda, i al respirar-lo m'esvero intensament de pensar que som quasi a patum!! quina primavera!!!

1 comentari:

moi de tiana ha dit...

patum patum patum patum patum patum patum patum...
poeeeb!!
pites pòrum...