dissabte, 18 de juliol del 2009

L'aventura segueix. L'estiu avança. I poc a poc anem fent camí. Vacances, no totals, perque encara treballo al tiriti uns dies, i a la yeho, i algund bolos amb els mortimers, lo del vlidis bisnis, però vacances de la uni. Tot aprovat, de 60 crèdits matriculats, 60 aprovats! tres notables i set aprovats. brutal! primer any, després de cinc anys estudiant la carrera que no tinc examens al setembre, és una sensació de satisfacció brutal, de tranquilitat, d'alegria, de dir, joder, quan vols, a vegades pots fer bé les coses lia, i això ajuda molt, puja la moral, molt contenta!! osigui que serà un bon estiu, de vacancetes, aviam si marxo a algun bon lloquet a descansar una mica, a desconectar i agafar forces per l'any vinent, que serà l'últim de la carrera i m'hi haure de posar fort! ara per això una mica de calma, dormir, menjar bé, anar a la platja, tocar...fer el que vingui de gust, que és el que realment mola! bon estiu i bones vacances a tots! sigueu feliços eh!!

2 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

MOLTES FELICITATS !!!

Si això és bo per al cos i l'esperit. Saber que quant t'ho proposes ho aconsegueixes, i ademés tenir l'estiu per a descansar d'estudiar i poder-te dedicar a d'altres coses.

Endavant i que el curs vinent també ho facis com aquest.

lia ha dit...

moltes gracies!!! la veritat és que si, que es molt bo tant per el cos com per l'esperit, i per la ment. ja tocava!! és na satisfacció, l'any que bé igual o millor!!