dijous, 9 de juliol del 2009

desprès de la tempesta arriba la calma. en aquest cas la tempesta ha arribat més tard, vull dir la pluja, però ja ha acabat l'1,2,3 i l'estrés que suposava. molt be. molt bon festival, millor que altres anys, 5ª edició, i se nota. i de festival en festival, perque demà marxem ala vall d'aran, al festival Soleilua, que organitza el lluc, i anem a fer uns bolillos amb els mortimers, em ve molt de gust tambe, sobretot sortir una miqueta de tiana, que s'hi està molt be eh, però tambe va be desconectar de tant en tant...una mica de muntanyeta, de riuet, de fresqueta...i a disfrutar que en el fons és estiu, i ens ho hem de passar be!! ah! i un notable de filosofia de la ciencia, flipa, qui ho haguès dit!! no m'ho esperava gens, osigui l'examen m'havia anat be i tal, i per un moment pots tenir la intuició, i penses, osti, i si traies un notable que?? pero no et flipes, perque es l'assignatura més xunga de tota la carrera i clar...pero ara ja està, lo pitjor ja ha passat...
bon estiu a tothom!! al juliol ni dona ni cargol!!!

3 comentaris:

Irene ha dit...

tots sabem que ets una dona molt inteligent...!!!
Apostavem pel notable també! Un dels exàmens més xungus de la carrera???
Mooooooooolt bé Lia!!!!

Que vagi molt bé pel Valle...jo baixo cap a Siurana, a veure la cáceres, que com dius tu, uns dies de calma, riuet, nits a la fresca i fora de Tiana senten de perles!
Ens veiem a les tornades del juliol, sense dones ni cargols com ha de ser, oi?

lia ha dit...

gracies!! segur que ens anira molt be sortir una mica de l'entorn tianenc, que tant ens agrada, pero que tant atrapa a vegades... que et vagi molt be!! records a l'anita!

jordi cerdanya ha dit...

Em sembla que enguany, apart alguns dies de calor intènsa, pot ser un juliol en que SÍ, DONA I CARGOL !!!!!