divendres, 8 de maig del 2009

a vegades tens con ganes de parlar d'algo i desprésno saps que dir. ui, que malament m'explico...vull dir que tens ganes de compartir coses amb la gent, amb la gent que t'envolta, gent propera, i després no saps què dir. com ara. volia parlar d'algo, no se , qualsevol cosa, minimament interessant, i mira, aqui divagant sobre res en concret o sobre tot en particular. jo que sé...potser algun dia us parlo de filosofia, tot i que porto cinc anys estudiant una carrera "solo se que no se nada", em sento bastant així...però és que com deia Schopenhauer, "no deixis que els estudis interfereixin en la teva educació", clar, s'ha d'anar amb compte...feliç primavera a tothom, passeu-ho bé i sigueu feliços!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aki estem, passant una primavera feliç i pensant en tu :-)

En Shopenhauer m'hagués agradat coneixe'l...

Jo un dia vaig sentir una frase que deu ser d'algun filòsof però jo la vaig sentir en un capítol de la serie Perry Mason, el detectiu. I deia "Aquells que no esperen regals de la sort conqueriran el destí". I res, te l'envio. No té a veure amben Schopenhauer però com que ja et vaig enviar algo d'en Marti i Pol... res, que ja vaig escassa de recursos :-D.

Et llegeixo i em recordo de tu.:-)
Petons

lia ha dit...

tanti!!! quina ilu!! ara feia dies que no ens deiem res...es que ja vaig bastant enfeinada, altre cop examens i tot, i lo del tnc amb els mortimers...però penso amb tu!!! una abrasada i un petonas!!

rosellesitempestes ha dit...




tu



ti!