dijous, 10 de juliol del 2008

si, realment treballar en un bar et canvia la vida. bueno, ja ens entenem, no vull dir que tot sigui diferent, pero afecta en petites coses que se noten bastant, nose, estas més obert a relacionar-te amb la gent més facilment, tens més el xip com de tenir-ho tot endresadet a casa...clar, ara veus 4 o 8 plats bruts i et sembla un plis, i si, en certes coses esta molt be, clar que tambe pot arribar a generar estres, en determinats moments, pero et fa estar actiu, comunicador. tambe es divertit a vegades. tampoc sempre, pero ja va be un ratet. potser fas treballar mes la pert mes intuitiva de la ment, vull dir que tot és molt rapid, i el primer pensament que et ve o el primer reflex es el mes bo, el que et fara anar amb mes agilitat, com de treballar tambe la memoria a curt plaç, nose molt be com explicar-ho...a vegades les sensacions es perden amb tanta lletra i ja nosaps ni que vols transmetre...
igualment gracies. a tots, per tot.

3 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

Sempre és bo veure les parts positives de les coses, de la feina, dels estudis etc.

Ja sabem que es treballa pels calés, pero si ademés en treus beneficis personals, molt millor i despres quant tens festa, encara ha disfrutes més i assaboreixes les hores de descans.

Irene ha dit...

M'han dit que ets tieta!!!!!jajajaa
Una mica postissa però si!
Una de les susis és mare ja!!!
Aqui, com que tinc al tiet oficial al costadet, tinc enxufe i ja hem rebut la primera foto!!! La marta fa una cara de cansada impressionant però a la vegada, desprèn una felicitat!!!
Preciosos els dos!!!

Apa doncs, cuida'm el tiriti (aquest bar que t'esta canviant la vida i les costums quotidianes) per quan vingui eh?

lia ha dit...

si!!! ja soc tieta!! la tieta susi, o la tia lia, encara no ho se ben be....no et preocupis que ja cuidem el tiriti ja, esta tot controlat!! espero que us ho estigueu passant molt be, donali un peto tb al tiet autentic!!